Voorwoord

HerkFC
Jean-Pierre Breels (Voorzitter K.HerkFC)

Aan iedereen met een hart voor K.Herk FC

Door de integratie van SC Donk in K.Herk FC starten we in het seizoen 2019-2020 met 2 elftallen in het Limburgs provinciaal voetbal. Onze ambitie kennende wil dat zeggen dat we op 2 fronten willen meedoen voor de prijzen.
 
K.Herk FC is al jaren één van de sterkhouders en meest stabiele clubs in 1ste provinciale.
De laatste 6 seizoenen eindigden we, in willekeurige volgorde, 7de, 6de, 5de, 4de, 3de en 2de en speelden we 4 eindrondes.
Met de gebleven sterkhouders van afgelopen seizoen, aangevuld met enkele ervaren en beloftevolle nieuwe spelers en met een nieuwe ervaren technische- en medische staf, zijn we gewapend om er weer een goed seizoen van te maken. Daar zijn we bij K.Herk FC van overtuigd.
 
Met K.Herk FC B (het vroegere SC Donk), dat traint en haar wedstrijden speelt op de site van Donk, starten we in 4de provinciale met evenveel ambitie: zo snel mogelijk terugkeren naar 3de provinciale!
 
Meerdere keren per seizoen worden er bij K.Herk FC diverse activiteiten georganiseerd waar we minimaal jullie aanwezigheid en hulp verwachten. We rekenen ook op de steun van jullie kennissen, vrienden en familieleden om er samen met onze talrijke supporters, vrijwilligers en sponsors een heel seizoen lang één grote happening van te maken.
 
Wij zijn één groep: ons hart klopt K.Herk FC en daar zijn we fier op!
 
Jean-Pierre Breels
Voorzitter K.Herk FC