Blog van herkfc

HERK FC HAALT JEUGDPRODUCT TERUG UIT 1STE KLASSE AMATEURS

Klaas Beelen, rasechte Herkenaar, mag zich opnieuw een speler van Herk FC noemen. De 19-jarige verdediger kiest na zijn nationale jeugdopleiding weer voor zijn jeugdploeg. Hij tekende afgelopen week een verbintenis bij Herk FC.
Klaas begon te voetballen bij Jeugd Herk. Op zijn tiende maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van KRC Genk, waar hij één seizoen voetbalde bij de lichting van huidig KRC-doelman Maarten Vandevoordt.
Na zijn KRC Genk avontuur vertoefde hij vijf seizoenen bij Oud Heverlee Leuven, de afgelopen drie seizoenen kwam hij uit voor Thes Sport.
Herk FC is blij dat eigen jeugdproduct terug naar de heimat keert na zijn nationale jeugdopleiding.
Herk FC wilt maar al te graag talentvolle jeugdspelers uit eigen regio de kans geven om zich in de kijker te spelen in de bovenste regionen van de hoogste reeks van het provinciaal voetbal.
Gans Herk FC wenst Klaas alle succes toe!

OOK VOLGEND SEIZOEN VAN DE PARTIJ

Herk FC is verheugd te kunnen melden dat volgende spelers ook volgend seizoen bij Herk FC te bewonderen zullen zijn: Simon Lambeets; Mahmoud Agounad; Louis Hemerijckx; Jari Mignolet; Brent Vanbrabant

NIEUWE OVEREENKOMSTEN

Sportief verantwoordelijke Benny Thijs heeft drukke weken achter de rug en dat leverde al flink wat resultaat op. Na de eerder vermelde nieuwe overeenkomsten tekenen ook de volgende spelers een nieuwe overeenkomst:
Mike Geybels; Tuur Ickmans; Wannes Claes; Jonas Boiten; Wout Boesmans

LANGERE SAMENWERKING

Sportief verantwoordelijke Benny Thijs zit ondertussen niet stil in deze corona-tijden en werkt volop aan de uitbouw van een competitieve kern voor het seizoen 2021-2022.
Kapitein Nick Maesen heeft te kennen gegeven dat hij ook volgend seizoen de club trouw blijft en start zo aan zijn 12de seizoen bij Herk FC.
Ian Fory, Dries Poelmans en Ledion Murataj blijven volgend seizoen ook te bewonderen in het rood-groene shirt van Herk FC.
Benny Thijs steekt ook niet onder stoelen of banken dat het de bedoeling is om de huidige spelersgroep in grote mate samen te houden en om jonge spelers uit eigen regio de kans te geven zich verder te ontwikkelen. De volgende beloftevolle jongeren blijven ook volgend seizoen Herk FC trouw:Thibaud Vanbergen, Jarne De Meulder en Noah Gielkens. De volgende dagen ongetwijfeld nog meer nieuwe overeenkomsten van huidige en nieuwe spelers.

 

EERSTE VIJF SPELERS VERLENGEN OVEREENKOMST

Nadat sportief verantwoordelijke Benny Thijs afgelopen weekend bekend maakten dat de trainersstaf volgend seizoen op post blijft kunnen we hier de eerste namen van de spelers die hun overeenkomst verlengden aan toevoegen.
Volgende spelers zullen volgend seizoen ook nog in het rood-groen shirt te zien zijn:
Cedric Buekers
Stijn Theunissen
Nigel Gerrits
Kobe Penders
Daan Grosemans

TRAINERSSTAF HERK FC BLIJFT INTACT

Ondanks dat er in de huidige Covid-19 periode niet wordt gevoetbald is sportief verantwoordelijke Benny Thijs achter de schermen hard aan het werk met het oog op seizoen 2021-2022.
Herk FC kan ook volgend seizoen rekenen op zijn gewaardeerde trainersstaf. Dat maakte sportief verantwoordelijke Benny Thijs gisteren bekend.
Daarmee gaat Kristof Meykens zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer bij Herk FC, bijgestaan door Nico Vanluyd (T2) en Mario Hanssen (keeperstrainer).
De komende weken gaat sportief verantwoordelijke Benny Thijs nu de gesprekken opstarten met de huidige spelerskern.

 

DERDE RONDE CROKY CUP – BEKER VAN BELGIË

Voor Herk FC volgen de wedstrijden zich opnieuw in ijltempo op. Amper drie dagen na de eerste competitiewedstrijd tegen VV Zepperen-Brustem volgt al de derde ronde van de Croky Cup.

Herk FC maakt zaterdag 12 september de verplaatsing naar RC Hades (2de Nationale).

Onze jongens rekenen op de steun van de supporters, kom ze massaal steunen in deze weer zware uitwedstrijd.

Supporters op post!!

1STE COMPETITIEWEDSTRIJD 2020 - 2021

Deze avond ontvangt Herk FC in eigen stadion VV Zepperen-Brustem.

Zepperen-Brustem heeft zich in het tussenseizoen flink versterkt. Dit zijn de opvallendste inkomende transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Tienen), Yoni Buyens (Lierse Kempenzonen), Nijaz Ibricic (Heur Tongeren), Arnaud Demarteau (Schoonbek-Beverst), Glenn Hoebrechts en Tim Christiaens (FC Landen), Eloyan Zohra (Herk FC).

Kom onze jongens deze avond aanmoedigen tegen een sterk Zepperen - Brustem.

Supporters op post!!

Pagina's