Blog van herkfc

EETFESTIJN

JORIS MENTEN VOLGEND SEIZOEN NIEUWE TRAINER VAN HERK FC

Joris Menten wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Herk FC. Doordat de huidige trainer, Kristof Meykens, had aangegeven dat hij bij Herk FC gaat stoppen aan het einde van het huidige seizoen, moest Herk FC op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Na uitstekend voorbereidend werk door de sportieve commissie, onder leiding van sportief verantwoordelijke Benny Thijs, is er een keuze gemaakt tussen de verschillende sollicitanten.
Herk FC kiest voor de  “jonge, ambitieuze en enthousiaste” Joris Menten.
Joris was vorig seizoen hoofdtrainer bij Juve Hasselt en was begin van het huidige seizoen gestart als hoofdtrainer bij Helson-Helchteren.
Gans Herk FC wenst Joris veel succes in zijn nieuwe functie als hoofdtrainer bij Herk FC.

 

Na 9 mooie seizoenen neemt Kristof Meykens afscheid van Herk FC

Na negen seizoenen neemt hoofdcoach Kristof Meykens afscheid van Herk FC.
Februari 2015 begon Kristof aan zijn trainerscarrière, hij startte bij Herk FC eerst als T2 onder leiding van zijn vader Jos Meykens (T1), nadien keerden ze de rollen om. Kristof werd T1 en Jos werd T2.
Het trainersduo Kristof en Jos stopte aan het einde van het seizoen 2018-2019 bij Herk FC, Herk FC strandde dat seizoen op de 2de plaats, op slechts  2 punten van kampioen KVK Beringen.
In oktober 2019 werd Kristof met onmiddellijke ingang terug hoofdtrainer van Herk FC en tekende een overeenkomst voor 3 seizoenen en verlengde nadien zijn verbintenis nog met één seizoen.
Dus na 9 mooie seizoenen neemt Kristof op het einde van dit seizoen afscheid van Herk FC.
De ganse Herk FC-familie bedankt Kristof voor de 9 mooie seizoenen en wenst Kristof alle succes toe in zijn verdere trainerscarrière.

 

HERK FC IN DIEPE ROUW

Herk FC is in diepe rouw. Afgelopen nacht overleed bestuurslid Roger Raymaekers. Roger zou volgende week zijn 91ste verjaardag vieren.
Roger was jarenlang, in zijn functie als officiële team afgevaardigde van het eerste elftal, een vertrouwd gezicht bij Herk FC.
Zijn strijdlust en doorzettingsvermogen waren een voorbeeld voor iedereen.
De afscheidsviering van Roger zal plaatshebben in de aula van Uitvaartzorg Eraerts, Kazelstraat 31 te Sint-Truiden, op donderdag 1 december om 11u30. Gelegenheid tot groeten in het funerarium Eraerts, Kazelstraat 31 te Sint-Truiden, woensdag 30 november van 18.30 tot 19.00, ingang 2.

Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

 

 

 

 

 

TRANSFERS

De sportieve cel onder leiding van sportief verantwoordelijke Benny thijs heeft het huiswerk van Herk FC voor komend seizoen zo goed als af.
Onderstaand geeft een overzicht van de inkomende transfers die tot zover gerealiseerd werden.

Stijn Coeckelberghs – VC Houten-Oplinter
Tuur Gilissen – Juve Hasselt
Jo Blockx – Juve Hasselt
Nick Lathouwers – Juve Hasselt
Jacob Surkyn – Juve Hasselt
Stef Motmans – Sporting Hasselt
Arne Indeherberge – RC Hades
Milan Vanluyten – MD Halen
Maarten Hemel aer – Herk FC B
 

 

NICK MAESEN EEN TOPPER, BEDANKT KAPITEIN!

Na 12 jaar neemt Nick Maesen afscheid van Herk FC. Nick stopt met voetballen op 1ste provinciale niveau. Afgelopen zondag werd Nick gehuldigd voor zijn 12 jaar trouwe dienst.
Nick was een competitiebeest, clubspeler met enorm veel respect!
Nick was voor veel voetballers een voorbeeld omdat hij altijd hard werkte en gedisciplineerd was.
Proficiat met je carrière en succes in de toekomst!
BEDANKT NICK!

Pagina's